Bästa Biennalen

Bästa Biennalen 2019

Vartannat år händer det något unikt i Skåne – nämligen Bästa Biennalens konstbiennal. I samband med och under höstlovet kan du uppleva över 200 aktiviteter, tillsammans med din familj, dina vänner eller på egen hand, runt om i hela Skåne. Under sexton fullmatade dagar kan du besöka utställningar som är speciellt producerade för Bästa Biennalen och delta i workshops ledda av professionella konstnärer och pedagoger  – på bibliotek, gallerier, konstmuseer och konsthallar, ute i stadsrummet och i naturen.


Experimentell ljudworkshop på Lunds konsthall den 2 november kl 13-15
Målgrupp: 8-15 år
Fri entré. Begränsat antal platser

I Lunds konsthall arrangeras en workshop för barn och unga som leds av Jonas Jonasson, musikproducent och musiker i bland annat rockgruppen bob hund. I samarbete med Share Music & Performing Arts.

ShareMusics Mobile Music Kit innehåller egentligen allt som behövs för att upptäcka nya spännande instrument och ger möjlighet att spela och skapa musik på helt andra sätt än vad de flesta är vana vid. Under ShareMusics prova-på-workshops får deltagarna utforska de tekniska möjligheterna som öppnar upp för alla att delta och skapa tillsammans oavsett förkunskaper eller funktionsförmågor. Fokus ligger helt på det kreativa och kollektiva skapandet och ger plats för inspiration och nya uttryck.

Läs mer om Bästa Biennalen här: bastabiennalen.se


Faktaansvarig:    
Ändrad: 2019-10-01