Aktuellt

Lunds konsthall håller öppet som vanligt.

Lunds kommun följer ansvariga myndigheters rekommendationer. I nuläget finns inga rekommendationer som påverkar konsthallens verksamhet, vilket medför att konsthallen har öppet som vanligt. För aktuell uppdaterad information Lunds kommuns hemsida www.lund.se.

Utställningar, guidade visningar och arrangemang på Lunds konsthall fortsätter som planerat, tills det att något annat anges. Håll utkik på konsthallens hemsida och Facebook för aktuell information. 

Nytt för konsthallen

Lunds konsthall möter det nya läget med att intensifiera arbetet med digital förmedling av våra utställningar, den offentliga konsten och samlingarna. Vi utgår från hemsidan och sociala medier så som Instagram och vår nya Youtube-kanal. Här kan våra besökare ta del av verksamheten också hemifrån.

Lunds konsthall Play

Lunds konsthalls Youtube-kanal kom igång i våras och här ligger intervjuer med konstnärer och kuratorer som medverkat i våra utställningar. Kanalen fylls på med material allt eftersom, också från tidigare utställningar. Nytt är att vi också gör filmade guidningar av våra utställningar.

Instagram

På Instagram kommer vi löpande att publicera korta visningar av utvalda verk från aktuell utställning. Start vecka 13. Det kommer också reflektioner kring offentlig konst i Lund, samt att vi botaniserar i samlingarna och ser på nyinköp mm.

Ljudguide

På Lunds konsthalls hemsida finns redan ljudguider där man kan lyssna till hur våra pedagoger berättar om olika offentliga konstverk i Lund.