Denna sida är äldre än 12 månader och är kanske inte längre aktuell.

Aktuellt på konsthallen

Lunds konsthall håller öppet.

Digital förmedling

Lunds konsthall intensifierar arbetet med digital förmedling av våra utställningar, den offentliga konsten och samlingarna. Vi utgår från hemsidan och sociala medier så som Instagram och vår Youtube-kanal. Här kan våra besökare ta del av verksamheten också hemifrån.

Konstkollektivet podcast

Konstkollektivet är en podcast som fördjupar och breddar analysen av olika teman i Lunds konsthalls utställningsverksamhet. Podden finns tillgänglig för alla som är intresserade och har som mål att främja ett nyanserat samtal om samtidskonstens olika uttryck och former. Det senaste avsnittet handlar om Documenta 15 i Kassel.

Lyssna på Konstkollektivet podcast


Lunds konsthall Play

På Lunds konsthalls Youtube-kanal ligger intervjuer med konstnärer och kuratorer som medverkat i våra utställningar. Kanalen fylls på med material allt eftersom, också från tidigare utställningar. Vi gör även filmade guidningar av våra utställningar.

Till vår playkanal

Instagram

På Instagram publicerar vi löpande korta visningar av utvalda verk från aktuell utställning. Det kommer också reflektioner kring offentlig konst i Lund. Vi botaniserar också i samlingarna och ser på nyinköp med mera.

Följ oss på Instagram

Ljudguider

Vi har flera ljudguider där du kan lyssna till hur våra pedagoger berättar om olika offentliga konstverk i Lund.

Upptäck våra ljudguider

Hjälpte informationen på denna sida dig?