Länk till startsidan

Aktuellt på konsthallen

Lunds konsthall håller öppet. Vi följer gällande rekommendationer och vidtar nödvändiga säkerhetsåtgärder för allas välbefinnande.

 

Nytt för konsthallen

Lunds konsthall möter det nya läget med att intensifiera arbetet med digital förmedling av våra utställningar, den offentliga konsten och samlingarna. Vi utgår från hemsidan och sociala medier så som Instagram och vår Youtube-kanal. Här kan våra besökare ta del av verksamheten också hemifrån.

Konstkollektivet podcast

Avsnitt 3. Intervju med Maria Lind. Om hennes nylingen utgivna bok Konstringar – Vad gör samtidskonsten?

Lyssna på podden med Maria Lind

Maria Lind, Konstringar
Konstkollektivet är en podcast som fördjupar och breddar analysen av olika teman i Lunds konsthalls utställningsverksamhet.

Lunds konsthall Play

Lunds konsthalls Youtube-kanal kom igång för drygt ett år sedan och här ligger intervjuer med konstnärer och kuratorer som medverkat i våra utställningar. Kanalen fylls på med material allt eftersom, också från tidigare utställningar. Nytt är att vi också gör filmade guidningar av våra utställningar.

Till vår playkanal

Instagram

På Instagram publicerar vi löpande korta visningar av utvalda verk från aktuell utställning. Det kommer också reflektioner kring offentlig konst i Lund. Vi botaniserar också i samlingarna och ser på nyinköp med mera.

Följ oss på Instagram

Ljudguider

Vi har flera ljudguider där du kan lyssna till hur våra pedagoger berättar om olika offentliga konstverk i Lund.

Upptäck våra ljudguider

Hjälpte informationen på denna sida dig?

Lunds konsthall - en del av Lunds kommun